Egge historielags Årbok 2021

Nå kan vi stolt presentere Egge historielags Årbok 2021!

Egge historielags Årbok 2021 inneholder 152 sider med historisk godt stoff fra Egge, Steinkjer og ellers verden forøvrig som har en eller annen tilknytning til vår lokalhistorie. Her kan du lese om da Kjell fant irske, lettkledde damer flytende i fjæra, om da en annen Kjell nesten sprengte huset etter å ha «prøvd seg fram» med ugresssalt – og du kan lese om den den dramatiske «Operasjon Jaktfalk», hvor tre Linge-karer faktisk sprengte fabrikken i Follafoss som var strengt bevoktet av tyskerne. Her var hadde to Egge-sokninger hovedrollene. Jan Erik hadde sin blomstringstid sommeren 1967, og han pryder baksiden av omslaget. Og det er selvsagt mye, mye mer.

En liten smakebit på Årboka finner finner du her, og via denne lenka kan du også bestille årboka.